search

Jos annat NUTRO™-koiranruokaa ensimmäistä kertaa tai vaihdat sen tyyppiä, on suositeltavaa sekoittaa uuden ruoan joukkoon vanhaa ruokaa kuuden päivän ajan.

switching-dog-food

Miksi suosittelemme tätä opasta? Koirasi ruoansulatusjärjestelmä voi olla herkkä ruokavalion muutoksille. Siirtymäaika auttaa koirasi vatsaa tottumaan erittäin hyvin sulavaan ja terveelliseen NUTRO™-koiranruokaan. Kuusi päivää kestävä siirtymäaika auttaa vähentämään äkillisestä ruokavaliomuutoksesta johtuvien ruuansulatusongelmien todennäköisyyttä.

LISÄÄ VINKKEJÄ
NUTROLTA

USKOMME ETTÄ
PUHDAS RUOKA ON PARASTA MITÄ LEMMIKEILLE VOI ANTAA

simple icon

YKSINKERTAINEN

Hellävaraisesti valmistettu, täynnä makua, runsaasti ravinteita. Ei sisällä geenimuunneltuja aineosia. Ei keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita. Ei maissia, vehnää, soijaproteiinia tai maitotuotteita.

simple icon

TARKOITUKSENMUKAINEN

Selkeät etiketit. Jokaisella aineosalla on oma ravitsemuksellinen tarkoituksensa, ja ne on helposti tunnistettavissa. Laadukas proteiinin lähde on #1 aineosa.

simple icon

LUOTETTAVA

Raaka-aineet ovat peräisin luotettavilta, Eurooppalaisilta toimittajilta. Tuotteet valmistetaan omassa tehtaassamme, joissa ylläpidetään tiukkoja laatu- ja truvallisuusvaatimuksia.

Evästeasetukset