search

Jos annat NUTRO™-koiranruokaa ensimmäistä kertaa tai vaihdat sen tyyppiä, on suositeltavaa sekoittaa uuden ruoan joukkoon vanhaa ruokaa kuuden päivän ajan.

switching-dog-food

Miksi suosittelemme tätä opasta? Koirasi ruoansulatusjärjestelmä voi olla herkkä ruokavalion muutoksille. Siirtymäaika auttaa koirasi vatsaa tottumaan erittäin hyvin sulavaan ja terveelliseen NUTRO™-koiranruokaan. Kuusi päivää kestävä siirtymäaika auttaa vähentämään äkillisestä ruokavaliomuutoksesta johtuvien ruuansulatusongelmien todennäköisyyttä.

LISÄÄ VINKKEJÄ
NUTROLTA

banner-benefits-mobile

USKOMME ETTÄ
PUHDAS RUOKA ON PARASTA MITÄ LEMMIKEILLE VOI ANTAA

simple icon

YKSINKERTAINEN

Hellävaraisesti valmistettu, täynnä makua, runsaasti ravinteita. Ei sisällä geenimuunneltuja aineosia. Ei keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita. Ei maissia, vehnää, soijaproteiinia tai maitotuotteita.

simple icon

TARKOITUKSENMUKAINEN

Selkeät etiketit. Jokaisella aineosalla on oma ravitsemuksellinen tarkoituksensa, ja ne on helposti tunnistettavissa. Laadukas proteiinin lähde on #1 aineosa.

simple icon

LUOTETTAVA

Raaka-aineet ovat peräisin luotettavilta, Eurooppalaisilta toimittajilta. Tuotteet valmistetaan omassa tehtaassamme, joissa ylläpidetään tiukkoja laatu- ja truvallisuusvaatimuksia.

Evästeasetukset
Evästeasetukset