NUTRO GRAIN FREE™ Adult Standard LIGHT Lamb

GRAIN FREE™ KUIVA NUTRO GRAIN FREE™ Adult Standard LIGHT Lamb

availability

SAATAVANA [9,5 Kg]

NUTRO GRAIN FREE™ VILJAHERKILLE KOIRILLE

NUTRO GRAIN FREE™ aikuisen koiran kuivaruoan pääasiallinen ainesosa on lammas, eikä se sisällä lainkaan viljaa, joten se on monelle koiralle helpompi sulattaa. Resepti sisältää 20 % vähemmän rasvaa. 
NUTRO™ FEED CLEAN™ -filosofiamme mukaisesti valmistamme yksinkertaista, tarkoituksenmukaista ja luotettavaa ruokaa, joka ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Ruokamme ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. 
Koirat yksinkertaisesti rakastavat NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruokaa.   NUTRO. FEED CLEAN™.

benefit icon

SISÄLTÄÄ RUNSAASTI PROTEIINIA

benefit icon

VILJATON

benefit icon

EI GEENIMUUNNELTUJA AINEOSIA

benefit icon

HERKULLINEN MAKU

AINESOSAT

Kuivattua lampaanlihaproteiinia (14%), kuivattu siipikarjanlihaproteiini (kana, hanhi, ankka), hernetärkkelys, linssit, härän prosessoidun eläinrasvan proteiini, kuivattua juurikaspulppaa, siipikarjan rasvaa, tapiokatärkkelystä, kalkkunan maksahydrolysaattia, kuivattu kalkkunanlihaproteiini, herneproteiini, kivennäisiä, auringonkukkaöljyä, rosmariiniuute.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS (%)

Valkuainen (proteiini) 35 %
Rasvapitoisuus 17.4 %
Epäorgaaninen aines 9 %
Raakakuitu 2 %

RAVINTOPITOISIA LISÄAINEITA PER KG

A-vitamiini 10370 IU
D3-vitamiini 1144 IU
Kuparisulfaattipentahydraatti 14 mg
Mangaanisulfaattimonohydraatti 34.2 mg
Kaliumjodidi 3.5 mg
Natriumseleniitti 0.27 mg
Sinkkisulfaattimonohydraatti 97 mg

NUTRO GRAIN FREE™

 NUTRO GRAIN FREE™ kuivaruokien pääasiallinen ainesosa on laadukas eläinproteiini, eivätkä nämä koiranruoat sisällä lainkaan viljaa. Tämä yhdistelmä auttaa monen koiran ruoansulatusta ja ehkäisee yliherkkyyksien kehittymistä.
Koska reseptien pääraaka-aineena on eläinproteiini, ne myös maistuvat herkullisilta. Lisäksi osa sarjan resepteistä sisältää tuoretta kanaa. 
NUTRO™ FEED CLEAN™ -filosofiamme mukaisesti valmistamme yksinkertaista, tarkoituksenmukaista ja luotettavaa ruokaa, joka ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Ruokamme ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruoalla koira elää täyttä ja aktiivista elämää. 
Koirasi yksinkertaisesti rakastaa NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruokaa.   NUTRO. FEED CLEAN™.

image

RUOKINTAOHJE

Suositukset ovat eripainoisten aikuisten koirien tavoitekunnon perusteella laadittuja keskiarvoja. Jokaisella koiralla on oma, yksilöllinen energiantarpeensa. Tarkkaile koirasi painoa ja mukauta ruokinnan määrää sen mukaan. Pidä raikasta vettä aina tarjolla, tarjoa koirallesi paljon liikuntaa ja käy säännöllisesti eläinlääkärillä. Tarjoile kuivana tai kevyesti kostutettuna. Sulje pussi tiiviisti ja säilytä viileässä ja kuivassa, jotta ruoka pysyy tuoreena.

 • 2. PÄIVITTÄINEN RUOKINTASUOSITUS

  Suosittelemme antamaan kuivaa sekä kosteaa Nutro™-koiranruokaa.

  Missing Icon Here

  KUIVARUOKA

  Filled Dry Food Icon

  0g

  KUIVA- JA KOSTEA RUOKA

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

  * Rasian paino 300 g

Kuivaruokinta

Painoltaan 10 kg:n koiran päivittäinen tarve on 115 g, 15 kg:n koiran tarve 155 g, 20 kg:n koiran tarve 195 g, 25 kg:n koiran tarve 230 g ja 30 kg:n koiran tarve 260 g.

Sekaruokinta

Näin ollen 10 kg:n koira tarvitsee päivässä 1/2 rasiaa ja 75 g kuivaruokaa, 15 kg:n koira 1/2 rasiaa ja 115 g kuivaruokaa, 20 kg:n koira 1 rasian ja 110 g kuivaruokaa, 25 kg:n koira 1 rasian ja 145 g kuivaruokaa sekä 30 kg:n koira 1 rasian ja 180 g kuivaruokaa. Suosittelemme antamaan koiralle sekä kosteaa että kuivaa NUTRO™ -täysravintoa.

Suositus

Pienennä päivittäistä annosta, jos koirasi on ylipainoinen. Huomioi siirtymäaika uuteen ruokavalioon. Lisää uuden ruoan määrää vähitellen vanhan ruoan sekaan. Jaa ruoka aterioiksi koirasi tarpeiden mukaan. Saat lisätietoja ruokinnasta sivustoltamme tai soittamalla kuluttajapalveluumme. Raikasta vettä tulee olla aina tarjolla. Säilytä pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä paikassa.

food bowl icon
= 372 kcal

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA