NUTRO GRAIN FREE™ Adult Small FRESH Chicken

GRAIN FREE™ KUIVA NUTRO GRAIN FREE™ Adult Small FRESH Chicken

availability

SAATAVANA [1,4 Kg] - [7 Kg]

NUTRO GRAIN FREE™ VILJAHERKILLE KOIRILLE

NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruoka aikuisille koirille sisältää TUORETTA kanaa eikä lainkaan viljaa, joten se on monelle koiralle helpompi sulattaa. Maukkaan reseptin salaisuus on kuivatun ja tuoreen kanan yhdistelmä. Reseptin nappulakoko on suunniteltu erityisesti pienille koirille.  
NUTRO™ FEED CLEAN™ -filosofiamme mukaisesti valmistamme yksinkertaista, tarkoituksenmukaista ja luotettavaa ruokaa, joka ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Ruokamme ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. 
Koirat yksinkertaisesti rakastavat NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruokaa.   NUTRO™. FEED CLEAN™.

benefit icon

SISÄLTÄÄ RUNSAASTI PROTEIINIA

benefit icon

VILJATON

benefit icon

EI GEENIMUUNNELTUJA AINEOSIA

benefit icon

HERKULLINEN MAKU

AINESOSAT

Kanaa (35%), kuivattu kananlihaproteiini, tuore kana (4%), hernetärkkelys, herneproteiini, siipikarjan rasvaa, kuivattu siipikarjanlihaproteiini (kalkkuna, hanhi, ankka), kuivattua juurikaspulppaa, kalkkunan maksahydrolysaattia, kivennäisiä, sikuriuutetta, auringonkukkaöljyä, tapiokatärkkelystä, rosmariiniuute.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS (%)

Valkuainen (proteiini) 35 %
Rasvapitoisuus 17.4 %
Epäorgaaninen aines 9 %
Raakakuitu 2 %

RAVINTOPITOISIA LISÄAINEITA PER KG

A-vitamiini 14960 IU
D3-vitamiini 1650 IU
Kuparisulfaattipentahydraatti 6.5 mg
Mangaanisulfaattimonohydraatti 27.0 mg
Kaliumjodidi 1.60 mg
Natriumseleniitti 0.22 mg
Sinkkisulfaattimonohydraatti 76.5 mg

NUTRO GRAIN FREE™

NUTRO GRAIN FREE™ kuivaruokien pääasiallinen ainesosa on laadukas eläinproteiini, eivätkä nämä koiranruoat sisällä lainkaan viljaa. Tämä yhdistelmä auttaa monen koiran ruoansulatusta ja ehkäisee yliherkkyyksien kehittymistä.
Koska reseptien pääraaka-aineena on eläinproteiini, ne myös maistuvat herkullisilta. Lisäksi osa sarjan resepteistä sisältää tuoretta kanaa. 
NUTRO™ FEED CLEAN™ -filosofiamme mukaisesti valmistamme yksinkertaista, tarkoituksenmukaista ja luotettavaa ruokaa, joka ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Ruokamme ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruoalla koira elää täyttä ja aktiivista elämää. 
Koirasi yksinkertaisesti rakastaa NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruokaa.   NUTRO™. FEED CLEAN™.

image

RUOKINTAOHJE

Suositukset ovat eripainoisten aikuisten koirien tavoitekunnon perusteella laadittuja keskiarvoja. Jokaisella koiralla on oma, yksilöllinen energiantarpeensa. Tarkkaile koirasi painoa ja mukauta ruokinnan määrää sen mukaan. Pidä raikasta vettä aina tarjolla, tarjoa koirallesi paljon liikuntaa ja käy säännöllisesti eläinlääkärillä. Tarjoile kuivana tai kevyesti kostutettuna. Sulje pussi tiiviisti ja säilytä viileässä ja kuivassa, jotta ruoka pysyy tuoreena.

 • 2. PÄIVITTÄINEN RUOKINTASUOSITUS

  Suosittelemme antamaan kuivaa sekä kosteaa Nutro™-koiranruokaa.

  Missing Icon Here

  KUIVARUOKA

  Filled Dry Food Icon

  0g

  KUIVA- JA KOSTEA RUOKA

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

  * Rasian paino 300 g

Kuivaruokinta

Painoltaan 1 kg:n koiran päivittäinen tarve on 25 g, 3 kg:n koiran tarve 55 g, 5 kg:n koiran tarve 80 g, 7 kg:n koiran tarve 105 g ja 10 kg:n koiran tarve 135 g.

Sekaruokinta

Näin ollen 1 kg:n koira tarvitsee päivässä 1/4 rasiaa ja 5 g kuivaruokaa, 3 kg:n koira 1/4 rasiaa ja 35 g kuivaruokaa, 5 kg:n koira 1/2 rasiaa ja 40 g kuivaruokaa, 7 kg:n koira 1/2 rasiaa ja 65 g kuivaruokaa sekä 10 kg:n koira 3/4 rasiaa ja 80 g kuivaruokaa. Suosittelemme antamaan koiralle sekä kosteaa että kuivaa NUTRO™ -täysravintoa.

Suositus

Huomioi siirtymäaika uuteen ruokavalioon. Lisää uuden ruoan määrää vähitellen vanhan ruoan sekaan. Jaa ruoka aterioiksi koirasi tarpeiden mukaan. Saat lisätietoja ruokinnasta sivustoltamme tai soittamalla kuluttajapalveluumme. Raikasta vettä tulee olla aina tarjolla. Säilytä pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä paikassa.

food bowl icon
= 389 kcal

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA