NUTRO GRAIN FREE™ Adult Large Lamb

GRAIN FREE™ KUIVA NUTRO GRAIN FREE™ Adult Large Lamb

availability

SAATAVANA [11,5 Kg]

NUTRO GRAIN FREE™ VILJAHERKILLE KOIRILLE

NUTRO GRAIN FREE™ kuivaruokien pääasiallinen ainesosa on laadukas eläinproteiini, eivätkä nämä koiranruoat sisällä lainkaan viljaa. Tämä yhdistelmä auttaa monen koiran ruoansulatusta ja ehkäisee yliherkkyyksien kehittymistä.
Koska reseptien pääraaka-aineena on eläinproteiini, ne myös maistuvat herkullisilta. Lisäksi osa sarjan resepteistä sisältää tuoretta kanaa. 
NUTRO™ FEED CLEAN™ -filosofiamme mukaisesti valmistamme yksinkertaista, tarkoituksenmukaista ja luotettavaa ruokaa, joka ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Ruokamme ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruoalla koira elää täyttä ja aktiivista elämää. 
Koirasi yksinkertaisesti rakastaa NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruokaa.   NUTRO. FEED CLEAN™.

benefit icon

SISÄLTÄÄ RUNSAASTI PROTEIINIA

benefit icon

VILJATON

benefit icon

EI GEENIMUUNNELTUJA AINEOSIA

benefit icon

HERKULLINEN MAKU

AINESOSAT

Kuivattua lampaanlihaproteiinia (19%), kuivattu siipikarjanlihaproteiini (kanaa, kalkkuna, hanhea, ankkaa), hernetärkkelys, herneproteiini, siipikarjan rasvaa, tapiokatärkkelystä, kuivattua juurikaspulppaa, linssit, kalkkunan maksahydrolysaattia, auringonkukkaöljyä, kivennäisiä, rosmariiniuute.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS (%)

Valkuainen (proteiini) 35 %
Rasvapitoisuus 17.4 %
Epäorgaaninen aines 9 %
Raakakuitu 2 %

RAVINTOPITOISIA LISÄAINEITA PER KG

A-vitamiini 9860 IU
D3-vitamiini 1088 IU
Kuparisulfaattipentahydraatti 8.1 mg
Mangaanisulfaattimonohydraatti 20.7 mg
Kaliumjodidi 2 mg
Natriumseleniitti 0.21 mg
Sinkkisulfaattimonohydraatti 58.7 mg

NUTRO GRAIN FREE™

NUTRO GRAIN FREE™ kuivaruokien pääasiallinen ainesosa on laadukas eläinproteiini, eivätkä nämä koiranruoat sisällä lainkaan viljaa. Tämä yhdistelmä auttaa monen koiran ruoansulatusta ja ehkäisee yliherkkyyksien kehittymistä.
Koska reseptien pääraaka-aineena on eläinproteiini, ne myös maistuvat herkullisilta. Lisäksi osa sarjan resepteistä sisältää tuoretta broileria. 
NUTRO™ FEED CLEAN™ -filosofiamme mukaisesti valmistamme yksinkertaista, tarkoituksenmukaista ja luotettavaa ruokaa, joka ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Ruokiimme ei lisätä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruoalla koira elää täyttä ja aktiivista elämää. 
Koirasi yksinkertaisesti rakastaa NUTRO GRAIN FREE™ -kuivaruokaa.   NUTRO. FEED CLEAN™.

© 2018 Mars

image

RUOKINTAOHJE

Suositukset ovat eripainoisten aikuisten koirien tavoitekunnon perusteella laadittuja keskiarvoja. Jokaisella koiralla on oma, yksilöllinen energiantarpeensa. Tarkkaile koirasi painoa ja mukauta ruokinnan määrää sen mukaan. Pidä raikasta vettä aina tarjolla, tarjoa koirallesi paljon liikuntaa ja käy säännöllisesti eläinlääkärillä. Tarjoile kuivana tai kevyesti kostutettuna. Sulje pussi tiiviisti ja säilytä viileässä ja kuivassa, jotta ruoka pysyy tuoreena.

 • 2. PÄIVITTÄINEN RUOKINTASUOSITUS

  Suosittelemme antamaan kuivaa sekä kosteaa Nutro™-koiranruokaa.

  Missing Icon Here

  KUIVARUOKA

  Filled Dry Food Icon

  0g

  KUIVA- JA KOSTEA RUOKA

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

  * Rasian paino 300 g

Kuivaruokinta

Painoltaan 30 kg:n koiran päivittäinen tarve on 310 g, 35 kg:n koiran tarve 345 g, 40 kg:n koiran tarve 385 g, 50 kg:n koiran tarve 455 g ja 60 kg:n koiran tarve 520 g.

Sekaruokinta

Näin ollen 30 kg:n koira tarvitsee päivässä 1 1/4 rasiaa ja 210 g kuivaruokaa, 35 kg:n koira 1 1/2 rasiaa ja 230 g kuivaruokaa, 40 kg:n koira 1 1/2 rasiaa ja 265 g kuivaruokaa, 50 kg:n koira 1 3/4 rasiaa ja 315 g kuivaruokaa sekä 60 kg:n koira 2 1/2 rasiaa ja 325 g kuivaruokaa. Suosittelemme antamaan koiralle sekä kosteaa että kuivaa NUTRO™ -täysravintoa. 

Suositus

Huomioi siirtymäaika uuteen ruokavalioon. Lisää uuden ruoan määrää vähitellen vanhan ruoan sekaan. Jaa ruoka aterioiksi koirasi tarpeiden mukaan. Saat lisätietoja ruokinnasta sivustoltamme tai soittamalla kuluttajapalveluumme. Raikasta vettä tulee olla aina tarjolla. Säilytä pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä paikassa.

food bowl icon
= 394 kcal

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA

offer banner