search

Kun annat koirallesi herkkuja, niiden ainesosien tulee olla yhtä luonnollisia kuin sen syömän ruoan. Me uskomme, että luonnolliset ruoat ovat terveellisempiä, maukkaampia ja turvallisempia – tämä koskee myös keksejä ja herkkuja.

Oikean tasapainon löytäminen

On helppoa joutua kiusaukseen antaa koiralle keksejä ja erilaisia herkkuja palkinnoksi hyvästä käytöksestä tai välipalana. Koiran kalorien saanti on kuitenkin pidettävä tasapainossa. Lisäksi sen on saatava rasvoja, proteiineja, hiilihydraatteja, vitamiineja ja kivennäisiä oikeassa suhteessa. Koira saa useimpia niistä ruoastaan, joten herkkupalan antaminen silloin tällöin ei koiralle haitaksi. Lisäksi siitä saattaa olla hyötyä kiintymyssuhteen vahvistumiselle ja koiran iloisuudelle.

Perussäännön mukaan enintään 10 % koiran saamasta energiasta saa olla peräisin herkuista. Voit varmistaa tämän tutustumalla herkku- ja ruokapakkauksissa näkyviin merkintöihin.

LISÄÄ VINKKEJÄ
NUTROLTA

USKOMME ETTÄ
PUHDAS RUOKA ON PARASTA MITÄ LEMMIKEILLE VOI ANTAA

simple icon

YKSINKERTAINEN

Hellävaraisesti valmistettu, täynnä makua, runsaasti ravinteita. Ei sisällä geenimuunneltuja aineosia. Ei keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita. Ei maissia, vehnää, soijaproteiinia tai maitotuotteita.

simple icon

TARKOITUKSENMUKAINEN

Selkeät etiketit. Jokaisella aineosalla on oma ravitsemuksellinen tarkoituksensa, ja ne on helposti tunnistettavissa. Laadukas proteiinin lähde on #1 aineosa.

simple icon

LUOTETTAVA

Raaka-aineet ovat peräisin luotettavilta, Eurooppalaisilta toimittajilta. Tuotteet valmistetaan omassa tehtaassamme, joissa ylläpidetään tiukkoja laatu- ja truvallisuusvaatimuksia.

Evästeasetukset