We Care About Your Puppy - Just as much as you do
Home :: UUSI KOIRANPENTU?

Koiranpentusi kasvuvaihe on tärkeää aikaa sen elämässä. On varmistettava, että se saa kasvaessaa ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa.

Valitessasi Nutro® NATURAL CHOICE -täysruuan, voit olla varma, että koiranpentusi saa kaiken mahdollisen ravinnon, jota se tarvitsee terveeseen kasvuun. Kuten kaikki Nutro® NATURAL CHOICE™ -koiranruoat, on penturavinto valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Niitä tarvitaan koiranpennun hyvinvoivan ihon ja turkin, toimivan ruoansulatuksen, herkän vatsan ja ruoan maistuvuuden vuoksi.
Nutro® NATURAL CHOICE sisältää yhdistelmän antioksidantteja, (E- ja C-vitamiinia sekä tauriinia) jotka tukevat koiranpennun luontaista vastustuskykyä ja auttavat sitä pysymään vahvana ja terveenä.

Kaikissa Nutro® NATURAL CHOICE -koiranpennun paketeissa on punainen SMART START™ -sydänlogo, joka kertoo ruoan sisältävän DHA-rasvahappoa. DHA edistää pennun aivojen tervettä kehitystä. Tuotteidemme kalaöljy sisältää luontaisesti DHA:ta.

Valittavanasi on kolme Nutro® NATURAL CHOICE -tuotetta: Puppy Small & Medium Chicken & Rice, Puppy Small & Medium rich in Lamb & Rice and Puppy Large Breed. Yleensä kääpiökoirat sekä pieni- ja keskikokoiset koirat saavuttavat aikuisuuden noin 9–12 kuukauden ikäisinä, suurikokoiset (noutajat ja suuremmat) noin 18 kuukauden iässä ja jättikokoiset, kuten tanskandoggi tai newfoundlandinkoira, vasta korkeintaan 24 kuukauden iässä. On tärkeää välttää liiallista ruokintaa kaikissa koiran elämänvaihessa, koska ylipaino voi olla suuri riski sen pitkäaikaiselle hyvinvoinnille.

Teemme Nutrossa kaikkemme tarjotaksemme koiranpennulle ravitsemuksellisesti mahdollisimman hyvän alun elämään. Muistathan, että sinä tulet olemaan koiranpennun elämässä se tärkein ihminen, joka tarjoaa rakkautta ja huolenpitoa ruokinnan ohessa. Sinun täytyy myös käyttää pentua säännöllisin väliajoin eläinlääkärin tarkastuksessa.

Oletko ajatellut viedä pentuasi koirakouluun? Pennun koulutus ryhmässä voi parantaa sinun ja koiranpentusi elämänlaatua huomattavasti. Alkukoulutuksen aikana voit opettaa pennulle peruskomennot sekä peruskäyttäytymissäännöt eli sen miten käyttäydytään hyvin ja sosiaalisesti aivan alusta alkaen.

Pentusi kasvatukseen löytyy vastauksia sekä useita hyödyllisiä neuvoja laatimastamme “Nutro® NATURAL CHOICE-pennunomistajan oppaasta”, jonka voi ladata alla olevasta linkistä.

Toivotamme sinulle ja koiranpennullesi hyvinvointia ja runsaasti yhteisiä, iloisia hetkiä!