Questions About Nutro - We have answers
Home :: TIETOA LEMMIKKIEN OMISTAJILLE :: USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Onko Sinulla kysymyksiä Nutro® NATURAL CHOICE™-täysruuasta? Me vastaamme kysymyksiisi. Jos et löydä etsimääsi vastausta täältä, ota yhteyttä, niin vastaamme pian.

Kuinka kauan Nutro on valmistanut lemmikkieläinruokaa, johon on lisätty vitamiineja ja hivenaineita?

Olemme olleet alalla vuodesta 1926 lähtien!

Takaisin ylös

Missä Euroopassa myytävä Nutro valmistetaan?

Valmistamme Euroopassa myytävät Nutro® NATURAL CHOICE™-tuotteet Unkarin tehtaallamme.

Takaisin ylös

Mikä on Nutron ravintofilosofia?

Lemmikki ensin
Nutron huippuluokan tieto ja asiantuntijuus lemmikkieläinten ravitsemuksesta on työmme perusta. Lemmikin tarpeet ohjaavat meitä tuotesuunnittelussamme.
Luonnollinen
Uskomme, että valitsemalla oikeat, tarkoituksenmukaiset raaka-aineet ja valmistamalla ne huolellisesti Nutro® NATURAL CHOICE™ -tuotteiksi, tuotamme tuoreempaa, terveellisempää, turvallisempaa ja maistuvampaa ruokaa lemmikillesi.
Tehokkaita ratkaisuja
Jokainen Nutro® NATURAL CHOICE™-tuote on suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten. Tulokset ovat silmin nähtävissä.
Ei kompromisseja
Pidämme Nutrossa yllä korkeita laatuvaatimuksia. Ostamme itse raaka-aineemme ja valmistamme tuotteet, jotka myymme. Tarjoamme 100 % laatutakuun. Takaisin ylös.

Takaisin ylös

Sisältääkö Nutro® NATURAL CHOICE™-koiranruoka keinotekoisia säilöntäaineita?

Eivät. Käytämme täysrehuissamme säilöntäaineena luonnollista E-vitamiinia. Emme koskaan käytä kemikaaleja kuten BHA:ta, BHT:tä, etoksikiini-lisäainetta, propyyligallaattia tai heksametafosfaarttia Nutro® NATURAL CHOICE™-koiranruoassa.

Takaisin ylös

Miten Nutron laatu- ja turvallisuuskäytännöt eroavat muista?

  • Valmistamme kuivan lemmikkieläinruoan omissa tehtaissamme.
  • Kaikki tehtaamme noudattavat EU-alueen ruokaturvallisuus- ja laatustandardeja.
  • Tarkastamme säännöllisesti paikan päällä, että raaka-ainetoimittajamme täyttävät asettamamme laatu- ja ruokaturvallisuusstandardit.
  • Testaamme tärkeimmät raaka-aineet ennen niiden käyttämistä varmistaaksemme, että ne täyttävät vaadittavat ravinto- ja ruokaturvallisuusarvot.
  • Testaamme jokaisena tuotantopäivänä viljatoimitukset homemyrkkyjen varalta ennen kuin puramme ne. Näin varmistamme, että raaka-aine on turvallista.
  • Testaamme huolellisesti jokaisen valmiin tuote-erän varmistuaksemme sen mikrobiologisesta turvallisuudesta, ravitsemuksellisten ohjearvojen täyttymisestä sekä hyllysäilyvyydestä ennen sen toimitusta.
  • Olemme tiukasti sitoutuneet luonnollisten lemmikkieläinruokien tasalaatuisuuteen ja tuoreuteen.
Takaisin ylös

Miten Nutro testaa tuotteensa?

Kukaan ei investoi laatuun yhtä paljon kuin me. Testaamme jokaisen raaka-aine-erän ennen kuin käytämme sen varmistaaksemme, että ravitsemus- ja ruokaturvallisuusarvot täyttyvät. Testaamme jokaisena tuotantopäivänä viljatoimitukset homemyrkkyjen varalta ennen niiden purkamista. Näin varmistamme, että raaka-aine on turvallista.Testaamme huolellisesti jokaisen valmiin tuote-erän varmistuaksemme sen mikrobiologisesta turvallisuudesta, ravitsemuksellisten ohjearvojen täyttymisestä sekä hyllysäilyvyydestä ennen sen toimitusta. Takaisin ylös

Takaisin ylös

Kehen voin ottaa yhteyttä, jos minulla on lisää kysyttävää Nutro® NATURAL CHOICE™-tuotteista?

Kuluttajat, joilla on kysymyksiä tai huolenaiheita Nutro®-tuotteisin liittyen, voivat ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaamme. Nutro kuluttajapalvelu 010-80 8852 (pvm/mpm) (arkisin klo 9-12)

Takaisin ylös

Kuinka luen Nutro® NATURAL CHOICE™ tuotteiden parasta ennen päiväyksen?

Nutro® NATURAL CHOICE™-tuotteissa on "Parasta ennen" -päiväys painettuna pakkauksen pohjaan. Se on ensimmäinen rivi, jossa on kuusi numeroa PPKKVV-muodossa.

Takaisin ylös

Mitä on luonnollinen lemmikkieläinruoka?

Nutrossä luonnollisuus on prosessi, joka pitää sisällään raaka-aineiden tarkoituksenmukaisen valinnan sekä tuotteiden huolellisen valmistuksen niin, että raaka-aineiden ravintoaineet säilyvät. Näkemyksemme on, että valitsemalla luonnon parhaat raaka-aineet ja valmistamalla ne huolellisesti tuotamme luonnollista, ravitsevaa ruokaa koirille. Luonnollinen tarkoittaa myös keinotekoisten väri- ja makuaineiden sekä säilöntäaineiden välttämistä. Nutro® NATURAL CHOICE™-tuotteissa käytetään luonnollisella tavalla antioksidantteja säilyvyyden turvaamiseksi.

Takaisin ylös

Käyttävätkö muut brändit luonnollisia antioksidantteja?

Kyllä. Yhä useammat brändit käyttävät nykyisin luonnollisia antioksidantteja tuotantoprosessissaan. Luonnollisuus ei kuitenkaan ole vain säilöntätapa. Se on myös keino, jolla säilytetään tuotteen ravintoaineet. Valitsemme tarkoituksenmukaiset raaka-aineet ja valmistamme ne huolellisesti ravitsevaksi ruoaksi edistääksemme lemmikkien koko elämänmittaista terveyttä.

Takaisin ylös

Onko barf-raakaruoka luonnollisempaa kuin kuiva koiranruoka?

Raakaruoka on täysin erilainen lähestymistapa ravitsemukseen. Nutro® NATURAL CHOICE™ käyttää luonnon parhaita raaka-aineita asettaessaan lemmikit etusijalle toiminnassaan. Emme käytä kanan päitä, jalkoja tai suolia tai lampaanpäitä tai sorkkia, koska uskomme, että niissä ei ole niin paljon ravintoaineita kuin lihassa. Ne ovat myös huonommin sulavia kuin liha. Kuivissa nappuloissa hiilihydraatit keitetään, mikä tekee niistä helpommin sulavia. Rasvoissamme on paljon omega-6- ja omega-3 -rasvahappoja, jotka parantavat ihon ja turkin kuntoa. Lisäämme tuotteisiin myös paljon vitamiineja ja hivenaineita, jotta voit varmistua siitä, että lemmikkisi saa täydellistä ja tasapainoista ruokaa.

Takaisin ylös

Miksi pakkauksien materiaali on vaihtunut?

Nutro® NATURAL CHOICE™-tuotteissa ruoan tuoreus ja turvallisuus ovat etusijalla. Uudella pakkauksella on paremmat läpäisemättömyysominaisuudet, joten ne sopivat tarkoituksiimme paremmin. Uuden pussin kierrätettävyys on yhtä hyvä kuin vanhalla. Uudistuksen myötä pakkausmateriaalit ovat vähentyneet 15 prosenttia.

Takaisin ylös

Onko vehnä haitallista koiralleni?

Vehnä on laadukas hiilihydraatin ja proteiinin lähde. Vehnä vaikuttaa myös nappuloiden sulavuuteen, koska se voidaan helposti keittää ruoansulatukselle sopivaksi. Ruoansulatuskanavan viljayliherkkyys on harvinainen ilmiö, joka on tyypillinen vain irlanninsettereille. Joillakin koirilla vehnäyliherkkyys voi johtaa iho- ja turkkiongelmiin. Meidän lammas & riisituotteissamme ei ole vehnää, minkä vuoksi ne sopivat näille koirille.

Takaisin ylös

Miksi Nutro koiranruoka on kallistunut?

Nutro® NATURAL CHOICE™ käyttää vain luonnon parhaita raaka-aineita, jotka maksavat enemmän ja muodostavat suurimman osan kokonaiskustannuksista. Kun raaka-aineiden hinta nousee, se vaikuttaa meihin välittömästi. Pyrimme jatkuvasti tuottamaan mahdollisimman edullisesti huippulaatuista ravintoa. Koska emme ole valmiita kompromisseihin laadussa, emme voi myöskään tehdä kompromisseja raaka-aineiden ravitsevuudessa. Siksi raaka-aineiden hinnanousu näkyy myös meidän tuotteissamme.

Takaisin ylös

Onko Nutro® Natural Choice -koiranruoka erilaista kuin Nutro Choice?

Kyllä ja ei. Ei siksi, koska voit jakossakin odottaa meiltä ensiluokkaista ravintoa, jota olet käyttänyt aikaisemmin. Kyllä siksi, koska olemme kehittäneet Nutro® NATURAL CHOICE™-koiranruokiamme patentoidulla yhdistelmällä biotiinia ja B-vitamiinia. Yhdiste parantaa todistettavasti ihon ja turkin laatua. Natural Choice käyttää nykyisin räätälöityä kuituseosta, joka johtaa parempilaatuisiin ulosteisiin. Nutro® NATURAL CHOICE™ on ensiluokkaista ravintoa, joka johtaa selvästi näkyviin tuloksiin.

Takaisin ylös