Home :: Tuotteet :: Nutro® Natural Choice Puppy Small & Medium Chicken & Rice

Nutro® Natural Choice Puppy Large Breed

Puppy Large BreedRuokintasuositukset

Kehitetty suurten koirarotujen pennuille, joiden aikuispaino on yli 25kg

  • Erityinen proteiini-rasvasuhde tasapainoiseen kasvuun ja kehitykseen
  • Rajoitettu kalsium- ja fosforipitoisuus kontrolloituun luuston kehitykseen
  • Kananlihassa luonnostaan esiintyvät glukosamiini ja kondroitiini ovat terveiden nivelten ja rustojen luontaisia rakennusaineita
  • Smart Start -koostumus sisältää luonnollista DHA:tä, tärkeää kalaöljystä saatavaa rasvahappoa, joka edistää pennun aivojen tervettä kehitystä
  • Luonnolliset antioksidantit, C-vitamiini ja tauriini auttavat pysymään terveenä
  • Patentoitu “CoatVit”-biotiini- ja B-vitamiiniyhdiste parantaa todistetusti ihon ja turkin kuntoa

Suurten rotujen pennut kasvavat erittäin nopeasti, mikä voi johtaa luusto- ja nivelongelmiin. CONTROLLED-GROWTH FORMULA™ -penturuoka tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen tärkempiä ravintoaineita, joita tarvitaan ylläpitämään tervettä ja tasapainoista kasvua vieroitusvaiheesta täysikasvuisuuteen saakka. Tutkimukset osoittavat, että suurten koirarotujen pennuilla on erilainen kalsiumin ja fosforin tarve kuin pienemmillä roduilla. Nutro® NATURAL CHOICE PUPPY - LARGE BREED on tieteellisesti kehitetty täysruoka, joka sisältää vähemmän energiaa ja rasvaa sekä vähemmän kalsiumia ja fosforia kuin muut vastaavat tuotteet. Tuote on kehitetty erityisesti koiranpennuille, joiden aikuispaino tulee olemaan yli 25kg. Se on myös hellävarainen suurten koirarotujen pennulle, joilla on taipumusta herkälle ruoansulatukselle.

KOOSTUMUS:

kuivattu kananliha (25%), riisi, maissiproteiini, täysjyvävehnä, siipikarjanrasva (7%), kuivattu juurikaspulppa, natriumkloridi, kasvikuitu, dikalsiumfosfaatti, kalaöljy (0.6%), kaliumkloridi, auringonkukkaöljy, magnesiumfosfaatti, kuivattu merilevä, rosmariiniuute.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 30 / Rasvapitoisuus: 14 / Epaorgaaninen aines: 7.5 / Raakakuituja: 2 / Kalsiumia: 1.2 / Fosforia: 1 / DHA (Omega-3-rasvahapot) 0.1 / Omega-6 -rasvahapot: 2.5.

Lisäaineita per kg:

Ravintopitoisialisäaineita: A-vitamiinia: 20700 KY, D3-vitamiinia: 1665 KY, E-vitamiinia: 680 mg, C-vitamiinia: 295 mg, Biotiinia: 3.9 mg, B2-vitamiinia: 60 mg, B3-vitamiinia: 360 mg, B5-vitamiinia: 90 mg, B6 vitamiinia: 60 mg, Tauriinia: 1900 mg, Kupari(II)-sulfaattipentahydraatti: 45 mg, Kaliumjodidia: 3.1 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 200 mg, Natriumseleniitti: 1.4 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 600 mg.

Pakkauskoot: 2kg ja 12kg

IHO & TURKKI

Käytämme patentoitua ja todistettavasti ihon ja turkin kuntoa parantavaa yhdistelmää biotiinia ja B-vitamiineja sekä tärkeitä omega 6- ja omega-3 -rasvahappoja. Niitä saadaan laadukkaista rasvalähteistä kuten auringonkukkaöljystä sekä kalaöljystä. Myös sinkki on tärkeä ihon ja turkin hyvinvoinnille.

"CoatVit" vähentää hilsettä ja parantaa ihon kuntoa.

"CoatVit" lisää myös turkin pehmeyttä.

LUONNOLLISET RAAKA-AINEET

Uskomme luonnon voimaan.

Nutro® NATURAL CHOICE™-tuotteiden ravintosisältö syntyy valitsemistamme oikeista raaka-aineista, jotka valmistamme huolellisesti niiden ravintoaineita kadottamatta.

Uskomme, että luontaiset raaka-aineet ovat tuoreempia, turvallisempia ja maistuvampia koirallesi.

Nutro® NATURAL CHOICE™ -tuotteet eivät sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita. Käytämme luonnollisia antioksidantteja sekä rosmariinia osana tasapainoista koiranruokaamme

Lisäämme raaka-aineisiimme vitamiineja ja hivenaineita varmistaaksemme, että koirasi saa täysipainoista ja ravitsemuksellisesti ensiluokkaista ravintoa.

natural-ingredients

TOIMIVA RUOANSULATUS

Nutro® NATURAL CHOICE™ -tuotteet valmistetaan helposti sulavista ja vatsaystävällisistä raaka-aineista kuten kanan- tai lampaanlihasta ja riisistä. Tämä yhdistelmä tuottaa korkealaatuisia lihasten ja kehon hyvinvoinnille välttämättömiä proteiineja sekä hyvin sulavia hiilihydraatteja, jotka ylläpitävät ruoansulatusta ja lisäävät energiaa ja kestävyyttä.

Nutro® NATURAL CHOICE™ -tuotteissa on räätälöity yhdistelmä kuituja, jotka tukevat koiran ruoansulatusta ja parantavat jätösten laatua. Kuitusekoitus on räätälöity koiran koon mukaan, koska suuremmilla roduilla on luonnostaan herkempi ruoansulatus.

Adult Sensitive Chicken & Rice and Senior rich in Chicken & Rice sisältää sikuriuutetta, joka auttaa edistämään luonnollisesti ruoansulatusta.

digestive-health

EI KANAN PÄITÄ, JALKOJA TAI SUOLIA

Raaka-aineiden valinta on äärimmäisen tärkeää tuotettaessa luonnollista, ravitsevaa ja helposti sulavaa lemmikkieläinruokaa.

Eläinperäinen proteiini on tärkein ravintoaine koiran ruokavaliossa. Siksi Nutro® NATURAL CHOICE™-tuotteisiin valitaan ainoastaan laadukasta kananlihaa.

Se tarkoittaa sitä, että käytämme ainoastaan helposti sulavia osia: ei kanan päitä, jalkoja tai suolia.

HERKULLINEN MAKU

Nutro® NATURAL CHOICE™ käyttää korkealaatuisia raaka-aineita valmistaakseen tuotteita, joista koirasi todella pitää.

Nappulakoko kussakin tuotteessa on suunniteltu käyttäjäryhmälle sopivaksi (pentu, aikuinen, suuri koirarotu jne.)

NIVELTEN HYVINVOINTI

Luontaisesti kanan- tai lampaanlihassa esiintyvät glukosamiini ja kondroitiini tukevat nivelten ja rustojen hyvinvointia.

Tämä on erityisen tärkeää suurille koiraroduille sekä aktiivisille, vanhoille ja ylipainoisille koirille

KASVURAVINTO

Kasvavilla ja kehittyvillä pennuilla on aikusia koiria suurempi energiantarve. Ne tarvitsevat runsaskalorisia ja paljon proteiinia sisältäviä tuotteita, jotka ovat samalla hyvin sulavia.

Myös koiranpentujen luontainen vastustuskyky ja ruoansulatus tarvitsevat oikeanlaista ravintoa.

Nutro® NATURAL CHOICE™ Puppy -tuotteissa on paljon proteiinia ja ne ovat helposti sulavia. Koiranpennun täysruuat sisältävät myös pennun kehitystä tukevia vitamiineja, hivenaineita sekä antioksidantteja.

Nutro® NATURAL CHOICE -tuotteet sisältävät myös aivojen kehittymiseen tarvittavaa DHA-rasvahappoa.

Dokosaheksaeenihappo eli DHA

DHA eli dokosaheksaeenihappo on monityydyttymätön rasvahappo, jota tarvitaan silmien ja aivojen toiminnassa.

DHA auttaa koiranpentujen aivojen tervettä kehitystä.

Nutro® NATURAL CHOICE™ Puppy -tuotteissa käytettävä kalaöljy on DHA:an luontainen lähde

TUOTEVALITSIN TIETOA KOIRANOMISTAJILLE Lue lisää
NATURAL CHOICE -KULUTTAJATARINOITA
Ilkka
"Leevi" on 12-vuotias narttu joka on syönyt jo useamman vuoden seniori Nutroa. Nutron ansiosta Leevi onkin poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Mm eläinlääkäri on todennut että tätä koiraa ruokitaan hyvin. Leevin karva kiiltää kuin pennulla ja sitä usein luullaankin nuoreksi koiraksi... Nutron ansiostahan tämä aina leikkisä koira jaksaa vipeltää vielä seniori iässäkin.
Carina
Hei Meidän koirat ovat syöneet Natural Choice Adult Chicken ruokaa jonka olen todennut olevan hyvää turkille, iholle ja ruuan sulatukselle. Olen todella tyytyväinen että olen löytänyt heille sopivan ruuan. Kiitokset
Kirsti
Bella on kaunis valkoinen paimenkoira, joka tuli perheemme jäseneksi vuosi sitten kodinvaihtajana. Emme tienneet Bellan taustasta paljoakaan, ja veimme sen siksi lääkärin tarkastettavaksi. Meille sanottiin, että koira on lihasköyhä ja hintelä. Vuoden aikana Bella on kehittynyt fyysisiltä ominaisuuksiltaan Nutron Sensitive -kuivaruuan ja toisaalta säännöllisen ja monipuolisen liikunnan ansiosta. Bellan takareisien ja selän lihakset ovat kasvaneet ja turkki ja iho voivat hyvin. Bella ja sen perhe kiittävät hyvästä ruuasta! Kirsti P.S. Nuo hassut antennikorvat eivät ole muuttuneet miksikään!
Kati
Kaikki koiramme syövät Nutro Natural Choice ruokia, myös kasvavat pennut. Ruokinta on mielestämme kaiken A ja O, ja siksi halusimme valita ruuan, joka on tasapainoinen ja ei sisällä turhia lisä-, väri- tai säilöntäaineita. Olemme olleet Nutroon todella tyytyväisiä, koirat voivat hyvin, kasvavat tasapainoisesti ja turkki kasvaa. Kuvassa Nutro pentu Magnus, mini puppy maistunut hyvin, tuloksena pullea ja muhkea vauva.
Linda
Keskikokoinen Milla sai Nutron ruokaa ensimmäisen kerran noin vuoden iässä. Ruokamerkki vaihtui, koska siihen asti käytetyn ruokamerkin saatavuus heikkeni ja meille suositeltiin Nutroa. Kun perheeseen tuli kääpiökokoinen Nasu, sai tämä heti alusta alkaen Nutron penturuokaa. Penturuoasta siirryttiin Adult-ruokiin ja kun Milla alkoi näyttää joitakin iäkkäämmän koiran merkkejä noin 6 vuoden iässä, kokeilimme tälle Senior-ruokaa. Yhtään kaunistelematta totuutta, koira silminnähden "nuorentui", jaksaminen lisääntyi ja silmiin tuli tuike takaisin. Milla olisi varmasti elänyt pidempäänkin itse, mutta tämän ollessa 15v tein lopetuspäätöksen, kun koiralle ilmeni lyhyessä ajassa vanhuuden oireita, jotka eivät tehneet mielestäni olleet sen arvoisia, että sen ikäisen arvokkaan koiran niitä pitäisi joutua kestämään. Siihen asti koira oli joka päivä terve, liikkuvainen ja leikkiväinen. Nasun tullessa noin kuuden vuoden ikään, vaihdoimme myös Senioriin. Tämä koira on nyt kohta 14v ikäinen, ainoa merkki ikääntymisestä on ollut vain naamakarvojen vaalentuminen, viimeisen parin kuukauden ajan kuulo on hieman heikentynyt, mutta meno on silti kuin pennulla. Kesähelteillä koira haki palloa kuin hullu, eikä väsynyt. Koira on ollut myös terve ikänsä. Näiden kahden yksilön kokemuksien perusteella pidän Nutroa hyvänä ruokamerkkinä koiralle. Jatkossa aion myös suosia ja suositella Nutroa. Väitän, että omat koirani ovat voineet hyvin sen ansiosta.