Etusivu :: IHO JA TURKKI :: NATURAL CHOICE IHO & TURKKI - KOKEMUKSIA

NUTRO® NATURAL CHOICE IHO & TURKKI - KOKEMUKSIA

DOTTS - dalmatialainen

ENNEN

JÄLKEEN

Dotts-koirasta kertova esimerkki havainnollistaa hyvin, mitä hyötyä Nutro® NATURAL CHOICE™ -koiranruuasta on koiran ihon ja turkin kunnolle. Dottsin ruokavalio vaihdettiin Nutro® NATURAL CHOICE™ -täysruokaan, ja yhdeksän viikon kuluttua sen iho ja turkki olivat terveitä ja kiiltäviä.

GRETA - saksanpaimenkoira

ENNEN

JÄLKEEN

Gretan ravinto vaihdettiin Nutro® NATURAL CHOICE™ -täysruokaan, ja yhdeksässä viikossa sen iho näytti hyväkuntoiselta ja turkista oli tullut tuuhea ja kiiltävä. Katso omin silmin, miten terveeltä ja kauniilta sen turkki näyttää vain yhdeksän viikon mittaisen Nutro® NATURAL CHOICE™ -ruokavalion jälkeen.

Vanhasta uuteen täysravintoon uutta vanhaan sekoittamalla

ENNEN

JÄLKEEN

On tärkeää tietää, että vaihdettaessa Nutro® NATURAL CHOICE™ -täysruokaan on karvanlähtö alussa täysin normaalia. Itseasiassa kaksi asiaa tapahtuu yhtäaikaa. Vanhan karvan pudotessa iho saattaa olla jopa kuiva, mutta samanaikaisesti uusi karva alkaa kasvaa, ja ihon kunto paranee. Koirasi turkin laatu voi siis näyttää heikommalta hetken aikaa, vaikka se onkin paranemassa. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan: muutamassa viikossa koirasi iho voi hyvin ja sen turkki näyttää sekä tuntuu upealta.